لیپوماتیک

پروتز سینه

0
(0)

پروتز سینه یکی از پرطرفدارترین جراحی‌های پلاستیک است و باعث افزایش سایز سینه‌ها می‌شود. کسانی که قصدانجام این عمل را دارند باید از سلامتی نسبی خوبی برخوردار باشند و آگاهی و انتظارات واقع‌بینانه‌ای از انجام این جراحی داشته باشند. ما در مدایران سعی داریم تا در زمینه آگاه‌سازی شما در رابطه با پروتز سینه و انجام جراحی مربوط به آن، گامی مثبت برداریم؛ بنابراین به شما پیشنهاد می‌دهیم که با خواندن این مطلب برای افزایش اطلاعات‌تان در این زمینه با ما همراه شوید.

پروتز سینه چیست؟

ایمپلنت‌ یا همان پروتز سینه، نوعی ساختار مصنوعی (پروتز) است که با انجام جراحی، داخل سینه‌ها قرار می‌گیرد. برای این کار دو نوع مختلف از پروتز وجود دارد: پروتز‌های سیلیکونی که با ژل سیلیکون ساخته می‌شوند؛ و پروتز‌های سالین که از آب نمک استریل پر می‌شوند. همچنین خوب است بدانید که تولیدکنندگان پروتز گهگاه سبک‌ها و انواع جدیدی از پروتز‌های سینه را معرفی می‌کنند، بنابراین ممکن است گزینه‌های بیشتری نیز برای شما در دسترس باشد.

انجام جراحی پروتز سینه توسط یک جراح پلاستیک متخصص انجام می‌شود. این عمل می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای افرادی باشد که به علت داشتن سرطان سینه، سینه خود را از دست داده‌اند(جراحی بازسازی سینه). همچنین به عنوان گزینه‌ای برای افرادی که قصد تغییر فرم و یا افزایش اندازه سینه‌هایشان را دارند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد(جراحی بزرک کردن اندازه سینه).

انواع پروتز سینه

پروتز سالینی یا آب‌نمکی

پروتزهای سینه سالینی با آب نمک استریل پر می‌شوند. این نوع از پروتز، معمولاً خالی در سینه قرار می‌گیرند و وقتی در جای خود قرار می‌گیرند و پر می‌شوند. اگر پوسته این پروتز‌ها نشت کند، محفظه خالی می‌شود و آب‌نمک به طور طبیعی توسط بدن جذب می‌شود.

پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی با ژل سیلیکون پر می‌شود. ژل کمی بیشتر شبیه به بافت طبیعی سینه است. اگر نوع از پروتز نشت کند، ژل ممکن است درون پوسته پروتز باقی بماند یا ممکن است به داخل محفظه سینه وارد شود. بدن توانایی جذب این ژل سیلیکونی را ندارد.

قبل از انجام پروتز سینه از موارد زیر اطمینان حاصل کنید

انجام دادن جراحی ایمپلنت و یا همان پروتز سینه یک تصمیم شخصی است؛ اما قبل از اعمال چنین تغییری در بدنتان، بهتر است که موارد زیر را در‌نظر بگیرید:

  • سن رشد سینه‌ها به پایان رسیده باشد.
  • از سلامت جسمانی خوبی برخوردار باشید.
  • انتظارات واقع بینانه‌ای از نتیجه عمل داشته باشید.

چرا افراد پروتز سینه را انتخاب می‌کنند؟

بسیاری از افرادی که جراحی پروتز سینه را بر روی بدنشان انجام می‌دهند، مایلند که اندازه سینه‌های خود را بزرگ‌تر کنند؛ و این تمایل ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد، دلایلی مانند:

  • ممکن است پس از بارداری، کاهش وزن یا افزایش سن، سایز سینه‌ها کاهش پیدا کند؛ با انجام پروتز سینه می‌توان سینه‌ها را به اندازه قبلشان بازگرداند.
  • اصلاح عدم تقارن سینه‌ها در سایز و یا فرم.
  • ترمیم سینه‌ها پس از ماستکتومی (برداشتن سینه)؛ در زنانی که به دلیل سرطان یا هر بیماری جدی دیگری سینه‌های خود را از دست داده‌اند، ایمپلنت سینه می‌تواند ویژگی‌های زنانه را بازیابی کند و به آنها کمک می‌کند تا احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند.
  • سینه‌ها می‌توانند به شما در بیان دقیق هویت جنسی‌تان کمک کنند؛ بنابراین افرادی که سینه‌های بسیار کوچکی دارند، ممکن است در این زمینه احساس کمبود داشته باشند؛ پروتز سینه می‌تواند به این افراد در برطرف کردن چنین حسی، کمک کند.
  • تقویت اعتماد به نفس نیز یکی دیگر از مواردی است که منجر به انجام پروتز سینه می‌شود. این جراحی می‌تواند به بهبود عزت نفس و تصویر فرد از بدنش کمک کند.

آیا انجام عمل پروتز سینه امری رایج است؟

در ایالات متحده تقریباً ۳.۵ میلیون نفر پروتز سینه دارند که حدود ۶۰ درصد‌شان پروتزهای سیلیکونی هستند. همچنین طبق آمار مشخص شده است که در سراسر جهان، تقریباً ۳۵ میلیون نفر پروتز سینه دارند.

تفاوت بین پروتز سینه و جراحی بزرگ کردن سینه چیست؟

اصطلاحات بزرگ کردن و یا پروتز سینه، گاه در جایگاه‌های مشترکی استفاده می‌شوند. بزرگ کردن سینه به هر گونه عمل جراحی زیبایی اطلاق می‌شود که اندازه سینه فرد را بزرگ‌تر می‌کند. پروتز‌های سینه نیز ساختار‌های مصنوعی هستند که با انجام جراحی در سینه‌ها قرار می‌گیرند. بنابراین، بزرگ کردن سینه مجموعه‌ای از روش‌ها را در برمی‌گیرد که استفاده از پروتز سینه می‌تواند یکی از آن روش‌ها و در واقع پشتیبانی برای انجام جراحی بزرگ کردن سینه باشد.

پروتزهای سینه چه مدت دوام می‌ آورند؟

پروتز‌های سینه معمولاً حدود ۱۰ سال دوام می‌آورند، اما تجربه افراد مختلف در این زمینه ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی، هر چه سن پروتز سینه بیشتر شود احتمال پارگی (از هم گسیختگی) آن نیز بیشتر می‌شود.

علائم پارگی پروتز سینه

علائم پارگی پروتز سینه ممکن است شامل تغییر در اندازه یا شکل سینه و به وجود آمدن سفتی یا تورم در آن باشد. با این حال، این موضوع گاهی اوقات نیز هیچ نشانه‌ای به همراه ندارد.

کدام جنس از ایمپلنت سینه طبیعی‌تر به نظر می رسد؟

پروتز سینه سیلیکونی نسبت به پروتز سینه سالینی طبیعی‌تر به‌نظر می‌رسد. هرچند که هر دو نوع پروتز، بسته به اندازه سینه قبل از جراحی و موقعیت قرارگیری‌شان، می‌توانند طبیعی به نظر برسند.

انواع جایگذاری پروتز در سینه

برای جایگذاری پروتز در سینه در حین عمل مخصوص به آن، دو روش اعمال می‌شود:

  • جایگذاری زیر عضلانی: در جایگذاری زیر عضلانی، ایمپلنت‌های سینه در زیر بافت طبیعی سینه و ماهیچه‌های آن قرار می‌گیرند. در نتیجه، فرد پس از عمل فقط بافت طبیعی سینه خود را روی پروتز احساس می‌کند.
  • جایگذاری زیر غده‌ای : در جایگذاری زیر غده‌ای، ایمپلنت‌های سینه بین بافت سینه و ماهیچه های قفسه سینه قرار می‌گیرند. اگر بافت سینه فرد به طور طبیعی زیاد باشد، پروتز طبیعی به نظر خواهد رسید. اما اگر بافت سینه چندان زیاد نباشد، ممکن است ایمپلنت سینه به طور کامل توسط بافت طبیعی سینه پوشانده نشود و در نتیجه، پروتز سینه ممکن است چندان طبیعی به نظر نرسد.

روکش پروتز‌ها نیز انواع مختلفی دارند

نوع رویه پروتز نیز می‌تواند در میزان طبیعی به نظر رسیدن آن اثرگذار باشد. دو نوع پوشش برای رویه انواع پروتز وجود دارد: صاف و بافت‌دار.

  • نوع صاف، نازک‌تر از نوع بافت‌دار است، بنابراین نسبت به انواع بافت‌دار طبیعی‌تر به نظر می‌رسند. پروتزهای سینه دارای روکش صاف نیز در طول فعالیت‌های فرد، آزادانه حرکت می‌کنند، که این آزادی در حرکت به نحوه حرکت بافت طبیعی سینه نزدیک‌تر است.
  • پروتزهای بافت دار ضخیم‌تر از انواع صاف هستند. این نوع از پروتز‌ها در هنگام لمس نیز حس متفاوتی می‌دهند، حسی مانند لمس قسمت زبر یک اسفنج. داشتن این بافت به ایمپلنت‌ها کمک می‌کند تا به بافت طبیعی سینه بچسبند و در نتیجه احتمال چرخش یا حرکت‌شان کاهش پیدا می‌کند. این نوع از پروتز نسبت به نوع دارای رویه صاف، استحکام بیشتری دارند.

کدام فرم از پروتز سینه طبیعی‌تر به نظر می رسد؟

پروتز سینه علاوه بر تنوع در جنس رویه‌شان در فرم‌شان نیز دارای تنوع هستند. برخی از پروتزهای سینه ممکن است گرد باشند، مانند دونات بدون سوراخ؛ و برخی دیگر ممکن است مانند یک سینه طبیعی و به شکل یک قطره اشک به نظر برسند (در پایین گردتر و در بالا باریک‌تر). در نتیجه می‌توان گفت که از نظر فرم، پروتز‌های اشکی شکل طبیع‌تر به نظر می‌رسند.

سن مناسب برای انجام عمل پروتز سینه

سینه‌ها در زنان تا اواخر سال‌های نوجوانی یا اوایل ۲۰ سالگی به رشد خود ادامه می‌دهند. در نتیجه به توصیه FDA لازم است که برای انجام عمل پروتز سینه و جایگذاری کردن پروتز سالین حداقل ۱۸ سال، و برای استفاده از پروتز سینه سیلیکونی حداقل ۲۲ سال سن داشته باشید.

قبل از انجام پروتز سینه

پزشک عوامل بسیاری از جمله سلامت روانی، شرایط اجتماعی و وضعیت سلامتی فرد را ارزیابی می‌کند. ممکن است از متقاضی سوالات زیر را بپرسد:

  • چرا می‌خواهید این جراحی را انجام دهید؟
  • از انجام این عمل چه انتظاراتی دارید؟
  • آیا قبلا هم جراحی پلاستیک انجام داده‌اید؟
  • آیا در مورد نقص‌هایی بسیار کوچک بدن خود زیاد فکر می‌کنید؟
  • آیا همسر، خانواده و یا دوست‌تان شما را به انجام این کار تشویق کرده‌است؟

در جلسه معاینه و تصمیم گیری برای انتخاب نوع پروتز سینه چه اتفاقی می افتد؟

در این جلسه از ملاقات شما با متخصص، پزشک بدن شما را به خوبی بررسی می‌کند تا به شما در انتخاب ایمپلنت مناسب‌تان کمک کند. مثلا قد و وزن شما را اندازه‌گیری می‌کند و همچنین ساختار کلی بدن‌تان را در نظر می‌گیرد؛ برای مثال، پروتز‌های بزرگ‌تر اغلب برای بیمارانی که شانه‌ها و یا باسن پهن‌تری دارند، مناسب است. اگر استخوان‌بندی ظریفی دارید، پروتز‌های بزرگ ممکن است باعث ایجاد مشکلات در سلامت‌تان و مسائلی از جمله درد کمر، گردن و شانه بشوند.

شما می‌توانید انواعی از پروتز‌های سینه را در مطب پزشک ببینید و حتی برخی از آنها را بر روی بدن خود، مانند یک سینه‌بند امتحان کنید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که اندازه‌ها و انواع مختلف پروتز را بررسی کنید تا بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. اما به خاطر داشته باشید که در نهایت، وقتی نوبت به انتخاب سایز مناسب می‌رسد، نظر نهایی پزشک‌تان بسیار مهم و ارزشمند است.

در حین انجام پروتز سینه چه اتفاقی می افتد؟

  • برای انجام این عمل، لازم است که ابتدا بیمار بیهوش شود.
  • پس از بیهوشی، برشی در یکی از چهار ناحیه‌ای که در ادامه به شرح آن می‌پردازیم ایجاد خواهد‌شد، سعی شده ازست که جای برش‌ها به گونه‌ای انتخاب شود که پس از ترمیم چندان قابل توجه نباشند. هر نوع برش مزایا و معایبی را به همراه دارد، بنابراین بهتر است که قبل از عمل با جراح خود در مورد انواع برش‌ها و مناسب‌ترین گزینه برای خودتان گفت‌و‌گو کنید. انواع پرکاربرد این برش‌ها عبارتند از:

*برشی در اطراف لبه بیرونی ناحیه نوک پستان و هاله اطراف آن.

*برشی در بین خط پایین سینه و بدن فرد( رایج‌ترین نوع برش).

*برشی در ناحیه نزدیک به زیربغل.

  • پس از ایجاد برش مورد نظر پروتز سینه شما از راه همان برش وارد ناحیه سینه و جایگذاری می شوند.

بعد از عمل ایمپلنت سینه چه اتفاقی می افتد؟

پس از تکمیل پروسه جراحی پروتز سینه، یک سینه‌بند مخصوص به شما پوشانیده خواهد‌شد. شما به اتاق ریکاوری منتقل می شوید، و تا زمانی که به هوش بیایید تحت مراقبت هستید. پس از به هوش آمدن، سلامت کلی شما توسط مراقبین بررسی خواهد شد.

در این مرحله ممکن است احساس گیجی کنید، سینه‌هایتان درد داشته باشند و احساس کنید که جسمی سنگین بر روی سینه‌تان قرار گرفته است. پرستاران تا چند ساعت به نظارت بر سلامت کلی شما ادامه می‌دهند. و هنگامی که پزشک تشخیص بدهد که دیگر نیازی به نظارت ندارید، شما را مرخص می‌کنند . باید از یکی از اعضای خانواده یا دوستانتان بخواهید که شما را به خانه برسانند و حداقل در ۲۴ ساعت اول پس از عمل پروتز سینه از شما مراقبت کنند. به طور متوسط، بدن شما باید بین شش تا هشت هفته پس از عمل ایمپلنت سینه به طور کامل بهبود بیابد.

مزایای پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه مزایای زیادی دارد:

  • پروتز‌های سینه بادوام هستند. آنها معمولاً ۱۰ سال دوام می‌آورند.
  • پروتز سینه بی‌خطر است و جراحی ایمپلنت سینه یک روش نسبتاً ایمن به حساب می‌آید؛ همچنین خطر بروز عوارض جانبی نیز کم است.
  • پروتز سینه می‌تواند عزت نفس شما را افزایش دهد.
  • خطرات انجام عمل پروتز سینه

عوارض انجام عمل پروتز سینه

پروتز سینه با خطراتی نیز همراه است، از جمله:

عوارض کوتاه مدت و عوارض طولانی مدت. عوارض کوتاه مدت ممکن است در حین یا بعد از جراحی رخ دهند، مانند خونریزی. عوارض طولانی مدت بعدا اتفاق می‌افتند و ممکن است مواردی مانند سفت شدن پروتز‌ها را شامل شوند.

آیا با انجام پروتز سینه لیفت سینه نیز انجام می‌شود؟

خیر؛ پروتز سینه اندازه سینه شما را افزایش می‌دهد، اما سینه‌ها را لیفت نمی‌کند. اگر می‌خواهید سایز سینه‌های خود را افزایش دهید و همزمان افتادگی موجود در آنها را نیز بین ببرید، بهتر است که از ترکیب جراحی لیفت سینه و جراحی ایمپلنت سینه استفاده کنید.

آیا به انجام دوباره جراحی پروتز سینه احتیاج خواهم داشت؟

اگرچه پروتز‌های سینه بادوام هستند، اما هرچه بیشتر از زمان انجام عملتان بگذرد، احتمال این‌که دچار مشکلاتی بشوید که نیاز به تکرار این جراحی داشته باشید نیز بیشتر‌خواهد شد. این جراحی‌ها ممکن است شامل برداشتن و یا جایگزینی پروتز جدید ، برداشتن بخشی از بافت سینه و یا تغییر موقعیت پروتز باشد.

آیا با انجام پروتز سینه اختلالی در شیر‌دهی ایجاد می‌شود؟

بسیاری از افرادی که پروتز سینه انجام می‌دهند در امر شیردهی دچار مشکل نمی‌شوند؛ اما شیر‌دهی برای برخی از افراد مختل می‌شود و در واقع این جراحی ممکن است بر روی غدد تولید کننده شیر تاثیر بگذارد.

چند روز اول پس از پروتز سینه چگونه خواهد بود؟

چند روز اول پس از عمل اغلب دردناک‌ترین روزهای پس از عمل به حساب می‌آیند .در روز‌های ابتدایی، سینه ها ممکن است متورم و کبود شده باشند. ممکن است در عضلات قفسه سینه نیز احساس درد به وجود بیاید و همچنین امکان کمی خونریزی از محل برش‌ها نیز وجود دارد.

دوران نقاهت عمل پروتز سینه چقدر طول می‌کشد؟

پس از گذشت پنج تا هفت روز، درد و ناراحتی باید کاهش پیدا کند. برای مدیریت درد، پزشک برای شما مصرف مسکن را تجویز می‌کند. پس از یک تا دو هفته، باید بتوانید که به انجام فعالیت‌های روزانه سبک، از جمله کار پشت میز، باز‌گردید. با این حال، باید از فعالیت بدنی سنگین، مانند دویدن، بلند کردن اجسام سنگین یا حرکت دادن دست‌ها به سمت بالای سر خودداری کنید. پس از چند هفته، همچنان ممکن است کمی درد و تورم را تجربه کنید، اما مقار این درد و تورم بسیار خفیف خواهد‌بود. مقدار کبودی‌ها نیز کاهش یافته‌اند. در این مرحله، ممکن است بتوانید در تمرینات ورزشی سبک شرکت کنید. با این حال، همچنان باید از بلند کردن اجسام سنگین یا هر فعالیت سنگین دیگری اجتناب کنید.

بدن شما باید بین شش تا هشت هفته پس از عمل پروتز سینه به طور کامل بهبود یابد. مهم است که به یاد داشته باشید که بدن شما منحصر به فرد است، بنابراین زمان بهبودی ممکن از فردی تا فرد دیگر متفاوت باشد.

چه زمانی می توانم به سر کار برگردم؟

بسته به شغل‌تان، باید بتوانید بین دو تا شش هفته پس از عمل ایمپلنت سینه به سر کار خود بازگردید. اگر شغلی دارید که در آن از نظر فیزیکی درگیر هستید، باید حداقل شش هفته برای بهبودی قبل از بازگشت به کار برنامه‌ریزی کنید.

چه زمانی باید دوباره با پزشک ملاقات کرد؟

پس از یک تا دو هفته، پزشک شما پانسمان‌ها و احتمالا بخیه‌های شما را باز می‌کند و وضعیت زخم‌ها را بررسی می‌کند. بعد از آن نیز باید چهار تا شش هفته، سه ماه و شش ماه پس از عمل پروتز سینه به پزشک‌تان مراجعه کنید.

آیا خطرات استفاده از پروتز سینه آب‌نمکی و سیلیکونی متفاوت است؟

خیر؛ در واقع هر دو نوع پروتز سینه سالین و سیلیکون عوارض و خطرات مشابهی را به همراه دارند؛ از جمله:

  • به وجود آمدن بافتی بر روی جای زخم که وضعیت ایمپلنت سینه را تغییر می‌دهد؛ عارضه‌ای به نام انقباض کپسولی.
  • درد سینه.
  • عفونت.
  • تغییر در احساس نوک پستان و سینه که اغلب موقتی است.
  • نشتی یا پارگی پروتز.
  • احتیاج به جراحی دوباره برای برطرف کردن مشکلات احتمالی.

استفاده از چه نوعی از پروتز مجاز نیست؟

برخی از پروتز‌های سینه با افزایش احتمال خطر ابتلا به نوعی سرطان به نام لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک مرتبط هستند. به نظر می‌رسد ایمپلنت‌هایی با پوسته سیلیکونی بافت دار و نوع خاصی از پروتز‌ها که پوسته پلاستیکی به نام پلی‌اورتان دارند بیشترین خطر را به همراه دارند. در نتیجه برخی از این پروتزها دیگر در ایالات‌متحده و برخی از کشورهای دیگر موجود نیستند.

آیا پروتز سینه می‌تواند باعث بروز سرطان سینه شود؟

در واقع پاسخ منفی است. اگرچه در موارد نادر و بر اثر استفاده از پروتز‌های غیر استاندارد، ممکن است فرد دچار سرطان لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک شود، و اگرچه این عارضه بر ناحیه سینه تأثیر می‌گذارد، اما در واقع این سرطان، سرطان سینه نیست. به هر صورت ممکن است مانند دیگر سرطان‌ها گسترش یابد و درصد کمی از افرادی که درگیر این بیماری می‌شوند برای درمان آن نیاز به شیمی درمانی یا پرتودرمانی خواهند‌داشت. اگر اطراف پروتز سینه دچار تورم شدید، توده ای در سینه یا زیر بغل‌تان حس کردید و یا شاهد تغییراتی در ظاهر پوست سینه خود بودید، مهم است که هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

اگر پروتز سینه پاره شود چه اتفاقی می افتد؟

بسته به نوع پروتز سینه، اتفاقی که پس از پارگی پروتز می‌افتد متفاوت خواهد‌بود:

پارگی پروتز سالین

اگر پروتز سینه آب‌نمکی پاره شود، مسطح بودن خود را از دست می‌دهد و این امر باعث تغییر اندازه و شکل سینه می‌شود.

نشت محلول آب و نمک برای سلامتی فرد خطری ندارد. اما برداشتن پوسته سیلیکونی به جا مانده در سینه نیاز به جراحی دارد. احتمالاً می‌توان همزمان یک پروتز جدید را هم جایگزین کرد.

پارگی پروتز سیلیکونی

پارگی در پروتز سیلیکونی ممکن است در ابتدا – یا هرگز – قابل درک نباشد، زیرا سیلیکون می‌تواند در بافت سینه که اطراف پروتز را احاطه کرده‌است، باقی بماند. این پارگی به پارگی خاموش معروف است. گمان نمی‌رود که نشت ژل سیلیکون باعث ایجاد مشکلی در سلامتی شود، اما می‌تواند به سایر قسمت‌های بدن برود که در این صورت اغلب به دلیل خطر آسیب رساندن به بافت‌های هم‌جوار برداشته نمی‌شود.

پاره شدن پروتز سینه سیلیکونی ممکن است باعث درد و تورم سینه یا تغییر در شکل آن شود. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است نیاز به برداشتن ایمپلنت با جراحی باشد. در این مورد نیز معمولاً می‌توان ایمپلنت جدید را همزمان جایگذاری کرد.

آیا شکل سینه‌ها پس از انجام عمل پروتز سینه دوباره تغییر می‌کند؟

بله؛ واقعیت این است که سینه‌ها پس از جراحی همچنان تغییر می‌کنند. برخی عوامل مانند افزایش سن و افزایش یا کاهش وزن ممکن است ظاهر سینه‌ها را تغییر دهند. هر یک از این مسائل ممکن است منجر به نیاز به تکرار جراحی ایمپلنت و یا انجام نوع متفاوتی از جراحی سینه بشود.

آیا داشتن پروتز سینه معاینه پستان را سخت می‌کند؟

می‌توان گفت که پاسخ این سوال مثبت است. پس از جایگذاری پروتز در سینه، انجام ماموگرافی ممکن است دشوار بشود. برای افرادی که ایمپلنت سینه دارند، انجام ماموگرافی معمول ممکن است نیاز به بازدیدهای تخصصی داشته باشد.

آیا بعد از عمل پروتز سینه نیاز به چک‌آپ‌های دوره‌ای داریم؟

سازمان غذا و دارو، برای افرادی که ایمپلنت‌های سیلیکونی دارند، انجام معاینات معمول با سونوگرافی یا MRI را بعد از گذشت ۵ تا ۶ سال از عمل و پس از آن هر ۲ تا ۳ سال توصیه می‌کند.

انجام عمل جراحی پروتز سینه چقدر طول می‌کشد؟

جراحی جایگذاری پروتز سینه، بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول می‌کشد.

سخن پایانی

امیدواریم که این مقاله به سوالات‌تان پاسخ داده باشد و به شما در تصمیم‌گیری درباره عمل پروتز سینه کمک کرده‌باشد. آنچه ما در مدایران در اختیار شما قرار می‌دهیم، منطبق بر علم روز و در سایه تجربیات متخصصین است؛ بنابراین می‌توانید برای دریافت مشاوره‌ بیشتر، با ما در تماس باشید.

 

لطفاً امتیاز خود را به این مطلب ثبت کنید

روی نماد ستاره بزنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین رضایت کاربران 0 / 5. تعداد آرا: 0

شما هنوز امتیاز خود را ثبت نکرده اید؟! خوشحال می شویم میزان رضایت شما را بدانیم

امتیاز شما ثبت شد از شما متشکریم :

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

خیلی متاسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود

ما را در بهبود این پست یاری کنید

لطفا پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید که چطور میتوانیم مفیدتر باشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا